SISTEME de SUPRAVEGHERE

SUPRAVEGHERE VIDEO

Asiguram proiectarea, instalarea si configurarea sistemelor de supraveghere video pentru spatii interioare si exterioare private.

Etape:
In urma identificarii necesitatilor de supraveghere – zone, luminozitate, alarme, claritate etc. se intocmeste un proiect.
Calitatea si pretul echipamentelor este discutat cu beneficiarul – care face achizitiile direct, indrumat desigur de specialistii nostri.
Constructia propriu zisa a retelei – rack, cablare, instalare camere, instalare si configurare DVR/NVR etc.

Firma noastra va sugereaza folosirea sistemelor NVR cu camere de calitate inalta, produse de producatori cunoscuti cum ar fi Dahua sau HikVision.


Prezenta unei retele de supraveghere s-a demonstrat ca reduce numarul incalcarii legilor – sau a regulilor cerute in anumite spatii – cu pana la 90%. Factorul de descurajare este principalul mod de actiune al supravegherii video.

Pe de alta parte, avand posibilitatea de a fi accesate extern, practic din orice loc din lume, retelele de supraveghere permit managerilor sa urmareasca si sa ajusteze in timp real diversele fluxuri si operatiuni – critice – din firma pe care o conduc. Nu in ultimul rand, inregistrarile video pot fi folosite ca probe ajutatoare pentru demonstrarea unor fapte si comportamente neconforme, sau pentru exonerarea firmei de rapundere, in anumite cazuri.